Natur​

Charme

Komfort

Wellness

Tripadvisor-Reviews-mobile-Banner1-1.jpg
1700-talet Biskops Villan och dess omgivningar består av: 5 sovrum med badrum, 4 extra sängar, ett fullt utrustat kök, en 16 personer matsal, vardagsrum med öppen spis, privata pooler, bastu, gym, maxi jacuzzi, utomhus täckt matplats och en privat parkeringsplats. Gratis Wi-Fi finns i villan.
Villa Le Panche

​Villan byggdes 1718 bredvid ett medeltida värdshus, när Colombino Bassi biskop i Pistoia och Prato, valde detta som sitt sommarresidens och semesterort under sitt besök i församlingen. Denna bakgrund historia och närhet till floden Reno, gör villan en mycket charmig och autentiska utväg. När de vackra äpplet och träd lönn fungera som paraplyer från poolområdet, den stora trädgården med härlig sol och skugga. På den närliggande floden, finns det stora möjligheter att se vilda djur såsom rådjur, rävar, vildsvin och häger.

"Biskopsgården" är nyrenoverade i en gammal, äkta toskansk stil. Det har hållit element från den ursprungliga byggnaden. Detta är bland annat den grå sandsten som omger fönstren och vid den grå sandsten trappan inne i huset.

På bottenvåningen, ligger i anslutning till entrén ett rymligt kök, en 16 personer matsal och en stor öppen spis.Från entrén leder en gammal sandsten trappa till första våningen, där en studie och tre sovrum alla med eget badrum, finns.

1/10

jacuzzi och omklädningsrum för utomhuspool användning. 

​Pistoia är den italienska kulturhuvudstad 2017

>>> Fotogallerier och mer information (på engelska)

En annan trappa leder till Mansard tak, där ytterligare två sovrum med privata badrum finns, och en stor lounge med  biljardbord och bäddsoffa.

Från bottenvåningen finns tillgång till ett gym. Här finns olika träningsredskap, en bastu och en maxi

Contact Us for the Best Price!
Ho letto e accetto i termini del servizio e l'informativa sulla privacy
GMG Holidays

​​GMG HOLIDAYS S.a.s.

di Ferrari Davide Luca

Office: 168, Corso A. Gramsci

51100 PISTOIA - ITALY

 © 2009-Present | GMG Holidays S.a.s. di Ferrari Davide Luca | P.IVA IT01618140477

  • facebook-square
  • Instagram - Black Circle
  • youtube-square

Follow Us!